Yetkili Başvurusu Maxcoder

REDDEDİLDİ
322 views
Optimum RP Yetkili Başvurusu

Steam ID:  STEAM_0:1:69080357

Oyun içi adın?: Maxcoder36

Gerçek Adınız: Fatih

Kaç yaşındasınız [+14]: 16

Ne kadar zamandır sunucumuzdasınız: Yeniyim

Neden Helper olmak istiyorsun?: Bir kaç yıl önceden beri çok fazla ve farklı sunucularda yetkili oldum eskiye dayalı bilgilerimi insanlara yardım etmek için kullanmak istiyorum

Daha önce yetkili tecrübeniz oldumu oldu ise hangi yetkiler?: Denemehelperdan Superadmine kadar tüm yetkilere sahip olmuşluğum var

Mikrafonunuz varmı?: Evet

Komut bilginiz varmı: Evet, fazlasıyla

Sunucuda ne kadar aktif olabilirsiniz?: Hafta içi ve hafta sonu minimum 3-4 saat

Bilgi Testi(Lütfen internetten baktığınız şeyleri yazmayın sadece gülünç bir duruma düşersiniz)

RDM'i bir olayla açıkla: Random Death Match olarak açılır, rastgele veya sebepsizce adam öldürmek demektir
-----------------------------------------------------------
NLR'i bir olayla açıkla: New Life Rule olarak açılır, öldüğün zaman son yaşananları unutmak zorunda olduğun ama evini ve kim olduğunu hatırlayabilme kuralıdır.

Metagaming'i bir olayla açıkla: Birinin mesleğini sormadan, görmeden veya başka birinden öğrenmeden söylemektir veya rp dışı konuşmaları rp içi chat e yazmaktır. (ve ya tam tersi)

Neden diğerleri değil de sen?: Çünkü bu işi bir kaç yıldır yapıyorum, deneyimim oldukça fazla var.

Vermek istediğin diğer bilgiler: Yok.
Kabul edildi :) yetkin verildi 
Reply